fiskesøer
Blog

Tag madding på krogen og kom med ud og fisk

Der er mange måder at slappe af på og blive et med naturen. En rigtig god måde er dog at komme ud og fiske. Her får man masser af frisk luft, og disse put and take søer er som regel ude i naturen.

Når man fisker, så står man nemlig ikke bare stille, som mange mennesker tror. Man observerer og kommer nærmest ind i en meditations lignende tilstand. Derfor er det rigtig godt for mange mennesker at komme ud til en fiskesø og fange nogle fisk. Hvis ikke man vil dræbe fisken, kan man altid slippe den løs igen.

Hvad er Put And Take?

Put and take er noget, vi har i Danmark, som gør, at man kan fiske i nogle søer, der er menneske lavet. Det betyder egentligt bare at man fisker et sted hvor der er rigtigt mange fisk og de fisk der er bider ret nemt på krogen. Dette er rigtigt godt hvis man enten er nybegynder til at fiske, eller man bare gerne vil ud og have en god tid. Det kan også være noget nemmere at fange fisk hele året rundt, istedet for at fiske ved kysten, hvor man kun kan fange en bestemt fisketype alt efter årstid.

Hvor ligger Put and take?

Der er rigtigt mange put and take søer i Danmark. Man plejer ikke at skulle køre langt for at finde en der er god. Når man fisker er det en rigtig god idé at vælge den samme fiskesø. På denne måde lærer man nemlig søen rigtigt godt at kende og ved derfor, hvor fiskene ligger. Selvom der er mange fisk på en lille sø, så er det stadig en del træning, der skal gøres, for at man fanger mange fisk. Der er stadig den sjove udfordring ved det, bare ikke så svært som kystfiskeri.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *