Blog

Overfør dine billeder fra computer til android

Mange mennesker går op i at få taget det helt perfekte billede. Nogle forældre er endda villige til at få redigeret deres børns skolebilleder for at få det helt perfekte billede. Nogle gange er det dog de mest uperfekte billeder, der bringer et smil frem på læberne. Det kan være de uperfekte billeder, der får dig til at mindes de gode og sjove tider. Det kan være rart både at have sine billeder gemt på mobilen men også på computeren. Du kan derfor overføre dine billeder fra computeren til mobilen eller omvendt.

Gamle billeder på mobilen

De gamle fremkaldte billeder der er fint placeret i fotoalbummet, vækker mange minder. For mange mennesker er det en dokumentation af barndommen. De søde babybilleder er fint opstillet, mens skolebillederne fra teenageårene fører tankerne hen på den skiftende mode.

Det kan være rart at have de gamle billeder på mobilen, så du altid har dem på dig. Hvis du bruger kameraet på mobilen til at tage billeder af de gamle fotografier, kan der ofte komme et uheldigt skær på billedet. Det kan derfor være en god idé at scanne billederne ind på computeren og derefter overføre billederne til mobilen. Hvis du er i tvivl om, hvordan du overfører billeder fra computeren til din android, kan du se videoen fra We Make It Easy her. Du kan hurtigt få billederne ind på din mobil.

Fra android til computeren

Måske har du nogle gode billeder på din mobil, som du gerne vil have overført til computeren. Det kan være rart at have gemt sine billeder flere steder, hvis enten computeren eller mobilen pludselig skulle stå af. Du kan derfor også overføre dine billeder fra din android til computeren. Du skal altså ikke gå rundt og frygte, at dine minder pludselig er gået tabt.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *