Blog

Lær at score

Synes du også, det er svært at være ude på datingmarkedet? Måske du ikke helt ved, hvordan du skal gribe det an, når du er på date med en kvinde? Du kan jo starte med at læse denne artikel. Så finder du måske noget nyttigt viden og lære at score.

Tro på dig selv

Det er en klassisk fejl ikke at tro på sig selv. Hvis du virkelig ikke føler, at du er god nok til hende, så kan det betyde, at hun også begynder at tænke det. Hvordan vi har det med os selv, kommer til udtryk i den måde, vi er på i verdenen.

Hvis du virkelig ikke selv tror på, at du er god nok, så kan det ofte ses på dig. Du skal derimod overbevise dig selv om, at du er god nok til hende, du skal på en date med.

Vær ikke bange for fejl

De fleste, der er nervøse, vil gå meget stille frem, fordi de er bange for at sige noget, der opfattes forkert. Dette er også en klassisk fejl. Det er er langt bedre, at du kommer til at sige for meget og så eventuelt undskylder for det, end hvis du hele tiden går meget stille frem. Det kan godt være, at du ikke skræmmer hende væk med denne metode, men du tiltrækker hende nok heller ikke særlig meget.

Omstil din tankegang

Måske det er langt nemmere bare at lade hele datingverdenen være, fordi det er et miljø, du er utryg i. Det kan også være skræmmende, men det er ofte de skræmmende ting, vi også får mest gavn af i sidste ende. Du skal tænke på, at hvis du aldrig prøver, så får du aldrig den kvinde, du drømmer om. Vil du gerne vide mere om, hvordan man scorer? Så find hjælp her!

 

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *